Sivut

7.8.2011

Matkaan 2

Oltiin isukin kanssa turisteina Lapissa vähän aikaa sitten. Tässä on siitä myös videotodisteita. Suomi on upea.


Kiitos ja anteeksi Rinneradio,
lainasin kappaletta Nao. Se sopii Lappiin.

11 kommenttia:

  1. Olenko oikeassa jos sanon, että video on kuvattu Kittilässä/Levillä? Mie tulin just Lapista takaisin betoniviidakkoon vietettyäni siellä koko kesäloman, tällä hetkellä kaupunkilähiö tuntuu aika ahdistavalta, kun totuin taas siihen avaruuteen ja maisemiin mitä kotikonnuilla on...

    VastaaPoista
  2. Kiitos siipisaurus :)

    Nath, et ole. Enimmäkseen Savukoskella, kotimatkalla käytiin myös Pyhätunturilla, korkealta kuvatut jutut on sieltä. Tiedän sen tunteen, toivottavasti sopeudut pian :)

    VastaaPoista
  3. ohoh, mahti ja fiiliksekäs video! Tykkäsinkin jo paljosti ekasta matkavideosta :)

    VastaaPoista
  4. tykkään sun videosta :)

    VastaaPoista
  5. Yleensä kun johonkin kommentoin, teen sen laajasti ja perusteellisesti mutta nyt sanon vain että olet aika hyvä. Ja videosta tuli sellainen fiilis että oli aika antoisa reissu.

    VastaaPoista
  6. Kiitos tosi paljon. Videomuoto kiinnostaa nykyisin paljon. Tällä kerralla vetäisin kännykän nopeasti taskusta kun sille tuntui enkä suunnitellut editointiakaan kovin tarkasti. Hienoa, että se loksahti kivasti intuitiolla.

    Reissu oli antoisa. Niinkuin ne kaikki.

    VastaaPoista
  7. Sanoitko että nämä videot on kuvattu kännykkäkameralla? WAU!

    VastaaPoista
  8. Jep :) En omista digi-, video- tai mitään muuta kameraa.

    Värikorjausta niille on tehty. Eikä nämä ole itseasiassa kuin puolet siitä tarkkuudesta, jota mun puhelin pystyisi antamaan. Täyden resoluution videota olisi liian tuskallista editoida tietokoneellani. On ne aika vempeleitä nykyään!

    VastaaPoista